0
Ostali sportovi

I Crnogorci tvrde da će da odluče nijanse

Objavljeno: 30.07.13 u 11:41

ranko-perovic

Poput Dejana Savića koji je juče izjavio da će u četvrtfinalnom duelu Svetskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Crne Gore odlučivati detalji i selektor naših južnuih komšija Ranko Perović kaže da se dve selekcije razlikuju samo u nijansama.

“Svi očekujemo da još više podignemo formu, jer ako protiv Srbije ne budemo na visokom nivou, onda nemamo šta da tražimo. Oni su favoriti, jer praktično ništa nijesu menjali u sastavu. Sa druge strane mi smo imali dosta izmena i praktično ova ekipa je u stvaranju. Ali, ne pobeđuje uvek favorit. Mi ćemo uraditi sve da im poremetimo planove, da odigramo utakmicu na vrhunskom nivou, i da im pariramo u svakom segmentu igre. Nema tu nekih velikih iznenađenja, poznajemo se jako dobro. Odigrali smo dosta utakmica, i pripreme smo odradili zajedno. Odlučiće nijanse, a nadam se, kao i do sada jednoj tvrdoj i neizvjesnoj utakmici. Ne sme da nam se desi pad koncentracije, već celu utakmicu moramo da igramo na visokom nivou“,- kazao je Perović, a na pitanje je li došlo vreme za revanš Srbiji za poraze na nekoliko prethodnih takmičenja je kazao:

“Iskreno se nadam! Ali, biće teško, jer se radi o vrhunskoj ekipi. Međutim, taj pritisak nam ne treba. Ono što je sigurno jeste da ćemo dati sve od sebe.“

Meč dve reprezentacije koje su do pre osam godina igrale pod jednom zastavom zakazan je za večeras sa početkom od 20.15 časova, a pobednik ovog duela u polufinalu će igrati  sa boljim iz meča Italija – Španija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter