0
Ostali sportovi

Crna Gora poslala Srbiju kući bez medalje

Objavljeno: 30.07.13 u 21:31

srbija-vaterpolo-klupa-barselona

Vaterpolisti Srbije nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Svetskog prvenstva pošto su izgubili u četvrtfinalu od selekcije Crne Gore sa 8:9 (3:2, 3:4, 2:1, 0:2).

Izabranici Dejana Savića su posle početnog vođstva Crnogoraca preokrenuli rezultat u svoju korist i tokom većeg dela prvog poluvremena kontrolisali igru. Početkom druge deonice Srbija dolazi do dva gola prednosti, ali Crna Gora uspeva da izjednači rezultat do kraja poluvremena.

Crnogorski vaterpolisti su poveli sredinom treće četvrtine, da bi Mitrović sa dva brza gola ponovo doneo prednost našoj selekciji. Međutim, u poslednjoj četvrtini naši reprezentativci nisu uspeli da postignu gol. Gojko Pijetlović je bio odličan na golu, odbranio i jedan peterac, ali to nije bilo dovoljno da se savladaju raspoloženi Crnogorci.

Dva gola za reprezentaciju Srbije postigao je Stefan Mitrović, dok su po jedan pogodak dali Prlainović, Aleksić, Filipović, Mandić, Nikić i Gocić.

Crna Gora će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela Španija – Italija, a drugi polufinalni par čine Mađarska i Hrvatska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter