0
Ostali sportovi

Bronza za Vasića i Đerića

Objavljeno: 28.07.13 u 13:19

vasic+djeric

Srpski dvojac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić i Radoje Đerić osvojio je danas bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u autrijskom Otenšajmu, prenosi Tanjug.

Vasić i Đerić prošli su kroz cilj kao trećeplasirani sa vremenom 6:37,04, iza Južnoafrikanaca Hunta i Brita (6:34,75) i Australijanaca Mura i Hila (6:36,08).

„Iako smo očekivali možda i bolji plasman ne možemo da budemo nezadovoljni. Osvojiti svetsku medalju je veliki uspeh, tim pre što nam je ovo prvo odličje sa nekog planetarnog šampionata. U želji da što bolje otvorimo trku napravili smo mali propust u prvih 500 metara, kasnije smo se stabilizovali, uhvatili dobar ritam, ali su Južnoafrikanci već pet sekundi, što je bilo previše. Uprkos tome nismo se predavali, jako smo finiširali i da smo imali još desetak metara sigurno bismo stigli Australijance. Srecni smo zbog bronze, iako smo pokazali da vredimo i za neko sjajnije odličje“, izjavio je Đerić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter