0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Stjepanović juriša na medalju na SP u Barseloni

Objavljeno: 18.07.13 u 13:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na predstojećem Svetskom prvenstvu u Barseloni, koje će biti održano od 19. jula do 4. avgusta Srbiju će predstavljati sedam plivača i to Velimir Stjepanović, Ivan Lenđer, Čaba Silađi, Boris Stojanović, Bogdan Knežević, Miroslava Njadanovski i Andreja Basaraba.

Najtalentovaniji srpski plivač Velimir Stjepanović istakao je danas da očekuje da se bori za medalju na predstojećem Svetskom prvenstvu u Barseloni.

„Ako se sve kockice slože mislim da imam šansu da se borim za medalju u disciplino 200 metara leptir“ – rekao je Stjepanović.

Sedmočlana reprezentacija Srbije u plivanju narednih dana učestvovaće najpre na Otvorenom prvenstvu Srbije u Beogradu (od 19. do 21. jula), koje će biti poslednja priprema uoči Svetskog šampionata u Barseloni.

Pored Stjepanovića, na SP u Barseloni, debitovaće Bogdan Knežević, koji je do 2010. plivao za Kanadu.

„Prvi put nastupam za Srbiju i ponosan sam što ću braniti boje naše zemlje. Potrudiću se da ostvarim polufinale u disciplini 400 metara mešovito“ – rekao je Knežević, a prenosi Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter