0
Ostali sportovi

Juniori savladali i Ruse

Objavljeno: 16.07.13 u 11:03

rukomet

Juniorska reprezentacija Srbije, ostvarila je i drugu pobedu na Svetskom prvenstvu. Posle 60 minuta u ponovo sjajnom atmosferi “Borika”, pala je Rusija 24:21 (10:10).

Ubojiti ruski napad, raspao se pred pritiskom sa tribina banjalučke hale, ali i dobre 5-1 odbrane sa Vanjom Ilićem kao prednjim, koja je u završnici neutralisala najboljeg pojedinca u ruskim redovima, srednjeg beka, Šelestjukova.

Slično meču sa Francuzima, otpor Rusa se slamao do deset minuta pre kraja. Rusi su poslednje vođstvo imali na 16:15 u 48. minutu, kada je usledila serija 3:0 “orlića” za 18:16 preko Bogdana Radivojevića.

Prvi put na +3, odveo je Vanja Ilić iz kontre, nakon što je presekao napad u 56. minutu – 21:18. Par grešaka u odbrani, pre svega zbog sporog vraćanja iz faze napada, Rusi su uspeli da kazne, ali ne i da ugroze bodove, koji su otišli na konto Srbije.

U preostala dva meča naše grupe Danska je savladala Francusku sa 29:26, a istim rezultatom Tunis je pobedio Angolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter