0
Ostali sportovi

Dragićević: Umor ne priznajem, svim silama na Tunis

Objavljeno: 16.07.13 u 15:06

vladimir-dragicevic

Juniorska reprezentacija Srbije, započela je Svetsko prvenstvo u Bosni i Hercegovini sa dva trijumfa nad Francuskom i Rusijom. Sa četiri boda iz dva meča, plasman u osminu finala je gotovo rešena stvar, a sada ostaje da se u naredna tri meča, „orlići“ što bolje pozicioniraju i na startu nokaut faze dobiju protivnika po meri iz grupe u Ljubuškom, gde su Hrvatska i Nemačka, pokazale najviše do sada. Trener naših juniora, Vladimir Dragićević, ovako je prokomentarisao duel sa Rusima:

„Jako loše smo otvorili utakmicu. Pored jučerašnje pobede, kada smo stvarno dali sve od sebe, možda je igrače poremetila i podrška publike Rusima, koji su naša braća, ali osetili smo navijače kada nam je to bilo najpotrebnije na 5:10. Dali su nam vetar u leđa. Promenili smo zonu, zaigrali agresivno 5-1 i nošeni publikom ostvarili još jednu pobedu“ – u jednom dahu, govorio je Vladimir Dragićević posle meča:

„Bilo je dosta grešaka, nisam zadovoljan. Bili smo dosta spori, nismo se kretali. Pitanje je šta bi bilo da su sa 10:5 otišli na +6, da li bi mogli da se vratimo. Najviše smo očekivali od Derevenja i Šelestjukova. Oni su imali lakšu utakmicu na startu sa Angolom, mi se ispraznili protiv Francuza, ali nisam očekivao da ćemo ovako loše otvoriti utakmicu. Umor ne priznajem, malo smo se opustili. Ako ne dajemo 120%, ne možemo dobiti ni Angolu.“

Sledi nastavak turnira, meč sa Tunisom u sredu od 21 sat.

„Imamo dan da se odmorimo, pa onda na Tunis svim silama. Oni su ozbiljna ekipa, šampioni Afrike. Očekivano su poraženi od Danske na startu i pobedili Angolu. Očekujem ponovo tešku utakmicu. Agresivni su, silovito idu jedan na jedan. Banjalučani, nemojte sada da nas ostavljate posle ovako dve divne partije. Ova ekipa je već navikla na vas, imamo hemiju i svim silama idemo dalje na pobedu“ – poručio je Dragićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter