0
TimeOut

Nole kupio gitaru Ronija Vuda

Objavljeno: 09.07.13 u 18:53

Untitled-3

Na humanitarnoj gala večeri u Londonu koju je organizovala Fondacija Novak Đoković prikupljeno je preko 1.4 miliona evra koji će biti iskorišćeni za pomoć ugroženoj deci Srbije.

„Želimo deci koja nemaju tu mogućnost da pružimo pravu šansu u životu, da im obezbedimo ono što ime je potrebno za zdrav i pravilan razvoje“ između ostalog je rekao Novak obraćajućo se zvanicama.

A zvanica je bilo mnogo. Od Naomi Kembel, Kejt Hadson, pa sve do Goldi Hon i Džeralda Batlera. Našao se tu i legendarni gitarista Rolingstonsa Roni Vud koji je onako u pravom maniru rokera iznenada stigao na večeru ali je poneo i svoju gitaru koju je ponuđena na aukciji i koju je kupio upravo Novak.

„Nekako sam ovde stigao u poslednjem trenutku. Učiniću sve da pomognem ovu sjajnu fondaciju. Bio sam prilično zauzet prošle nedelje i mislim da ću sad da zaspim. Ustavri neću sada ali hoću čim stignem kući“ rekao je Roni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter