0
Ostali sportovi

Bronza za Arunovićevu

Objavljeno: 07.07.13 u 18:05

zorana-arunovic-oi-olimpijske-igre-cetvrto-mesto-pokradena-streljastvo-1343873559-192925

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas bronzanu medalju u gađanju MK pištoljem sa 25 metara na Svetskom kupu u Granadi.

Arunovićeva je u raspucavanju za treće mesto bila bolja od Nemice Minkbajar Dorjsuren.

Zlato je, takođe u raspucavanju, pripalo Kineskinji Đingjing Žang, a srebro Gruzijki Nino Salukvadze. U istoj disciplini Jasna Šekarić zauzela je šesto mesto.

Arunovićevoj je današnja bronza šesta u karijeri na Svetskim kupovima, a četvrta ove godine. Prethodno je osvojila zlato u Minhenu 2012, srebro u istom gradu godinu dana ranije, dok je 2013. godine osvojila zlato u Čangvonu, kao i zlato i bronzu u Fort Beningu.

U gađanju vazdušnim pištoljem 10 metara Andrea Arsović osvojila je četvrto mesto, dok je Ivana Maksimović zauzela osmu poziciju.

Nemanja Mirosavljev je u gađanju MK puškom 50 metara zauzeo sedmo mesto, dok su u gađanju MK pištoljem 50 metara veoma dobri bili Andrija Zlatić, koji je završio na četvrtom mestu i sedmoplasirani Damir Mikec.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter