0
Ostali sportovi

Vaterpolisti sparingovali sa Crnom Gorom i Gruzijom

Objavljeno: 05.07.13 u 16:51

vaterpolo-srbija-bazen

Vaterpolo reprezentacija Srbije je trećeg dana rada u Herceg Novom pre podne radila sa Gruzijom, a uveče prvi put sa Crnom Gorom. Istina Gruzijcima se u sparing susretu dva puta po 15 minuta suprostavila sedmorka Rističević, Mandić, Ubović, Aleksić, Ćuk, Mitrović i Gocić. Preostali deo tima je odmarao. Igralo se bez semafora, sa ponavljanjem akcija, a pravdu su delili treneri Stanojević i Ćirić.

Uveče će biti održan prvi od tri predviđena duela sa Crnom Gorom. Selektori Perović i Savić će dogovoriti sadržaj rada. Zvanične utakmice neće biti. To je odavno dogovoreno ali mnogi, pre svega turisti, se interesuju za mogućnost praćenja rada dva odlična tima.

Oporavio se Živko Gocić ali je pomoć lekara zatražio Aleksa Šaponjić. Visoka temperatura, stomačni problemi su Šaponjića naterali da zatraži lekarsku pomoć u bolnici u Meljinama. Danas je sve mnogo bolje, ali je mladi reprezentativac pošteđen treninga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter