0
Ostali sportovi

Umor stigao „delfine“, poraz od Mađara

Objavljeno: 28.06.13 u 20:34

VATERPOLISTI SRBIJE

U drugom kolu Samaridis kupa u Lamiji Srbija je poražena od Mađarske 10:8 (1:3, 3:1, 4:2, 2:2).

Srbija je odlično počela i zahvaljujući golovima Gocića, Prlainovića i Ćuka povela 3:1 u prvoj četvrtini. U nastavku su Mađari preko Varge i Madaraša izjednačili a poslednje vođstvo našem sastavu doneo je Ćuk.

Do velike pauze rival je izjednačio a u trećem delu preko Sivoša i Vamoša obezbedio prednost koju naš zim i pored velikog napora nije uspeo da dostigne. Igralo se gol za gol, za Srbiju su pogađali Nikić za 5:6, Udovičić za 6:7, Aleksić za 7:8. Tada su Mađari preko Gabora Kiša i Sivoša postigli još dva gola da bi 1,44 do kraja Mandić ublažio poraz.

„Nije bilo loše mada smo primili dosta golova iz igre. Imali smo ritam, kontrolu. Ekipa je sigurno umorna ali se to u samoj igri nije videlo“, izjavio je Dejan Savić.

U trećem kolu sutra pre podne u 10.30 Srbija igra sa Crnom Gorom koja je večeras bila slobodna. U četvrtom kolu naša selekcija će odmarati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter