0
Ostali sportovi

MI: Rukometašice u finalu

Objavljeno: 28.06.13 u 20:20

rukometasice-srbija-mi

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u finale turnira na Mediteranskim igrama pošto je danas u polufinalu savladala selekciju Hrvatske sa 25:16 (13:7), prenosi Tanjug.

U borbi za zlatnu medalju Srbija igra sutra protiv Slovenije.

Izabranice selektora Saše Boškovića odlično su odigrale polufinalni meč, ne dozvolivši ni u jednom trenutku da pobeda i prolazak u finale dođu u pitanje.

Srpske rukometašice su kontrolisale čitavu utakmicu i postepeno povećavale prednost. Najefikasnija u našem timu bila je Katarina Stepanović sa pet, a u ekipi Hrvatske Žana Čović sa šest postignutih golova.

„Zasluženo smo prošli u finale, jer igramo najlepši rukomet. Ostala je još jedna stepenica, sutra igramo za zlato. Mislim da ćemo uspeti da se oporavimo i da napadnemo zlatnu medalju zbog koje smo i došli ovde“, izjavio je Bošković posle utakmice, dok je Dragana Cvijić poručila da ona i saigračice „zlato nikome neće prepustiti“.

„Sutra igramo finale, čeka nas još teža utakmica od ove današnje. Presrećne smo što smo ispunile cilj i došle do finala Mediteranskih igara. Sada idemo na zlato, mislim da je to naše i da ne treba nikome da ga prepustimo“, kazala je Cvijićeva.

Finalni meč između Srbije i Slovenije, koja je u polufinalu savladala Crnu Goru (24:22), na programu je sutra od 18 časova po lokalnom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter