0
Odbojka

Kolaković traži pobede

Objavljeno: 28.06.13 u 14:31

igor-kolakovic

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković poručio je na današnjoj konferenciji za medije da njegova ekipa mora da pobedi Nemačku u četvrtom vikendu Svetske lige kako bi ostala u igri za plasman za završni turnir u Argentini.

„Očekujem veliku borbu. Sa Nemcima je mnogo godina neizvesno i jako ih poštujemo. Moramo da pobedimo u obe utakmice da bismo bili u priči za odlazak u Argentinu. Dokle god bude bilo šanse, borićemo se.“

Reprezentacija Srbije je trenutno treća na tabeli Grupe B sa 10 bodova, pet manje od prvoplasirane Italije i tri manje od Rusije, koja je druga. Nemačka je četvrta sa sedam bodova, Iran je peti sa tri, dok Kuba nema nijedan bod.

Utakmice protiv Nemačke trebalo je da se odigraju u Nišu, ali pošto je teren u hali Čair poplavljen, igraće se u beogradskoj hali Pionir. Utakmice se igraju u subotu i nedelju od 20.00 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter