0
Ostali sportovi

Težak žreb za Vošu

Objavljeno: 27.06.13 u 23:10

Rukomet-1

Žreb je odlučio da će prvak Srbije ekipa Vojvodine biti u grupi sa Borcem iz Banjaluke, austrijskim Hardom i Motor Zaporožjem iz Ukrajine.

Jedino prvoplasirani tim će izboriti plasman u Ligu šampiona, a kvalifikacioni turnir je na programu 31. avgusta i 1. septembra u Novom Sadu.

„Organizacija turnira nam daje šansu da napravimo još jedan uspeh, veliki korak i po prvi put u istoriji zaigramo u grupnoj fazi Lige šampiona. Svi rivali zaslužuju veliki respekt, podjednake važnosti, bez izuzetka. Motor Zaporožje se ističe velikim budžetom i ogromnim iskustvom u evropskim takmičenjima. U suštini smo svi u klubu zadovoljni, a jedno je sigurno, čeka nas još jedan veliki spektakl u Novom Sadu.“ rekao je direktor Novosađana Darko Jevtić a prenosi Sportski žurnal.

Ukoliko Vojvodina obezbedie plasman u LŠ biće smeštena u šesti šešir, a u petak će dobiti i potencijalne rivale u grupnoj fazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter