0
Ostali sportovi

Asmir Kolašinac najveća zvezda Međuopštinskim igara

Objavljeno: 27.06.13 u 15:44

kolasinac

U organizaciji Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, povodom 50-tih Međuopštinskih omladinskih sportskih igara održana je konferencija za medije.

Organizacija jubilarnog izdanja najmasovnije manifestacije amaterskog sporta na Balkanu poverena je gradu Prijepolje. Omladinske sportske igre (MOSI) održaće se od 3. do 7. jula u Prijepolju. Na igrama će učestovati preko 3000 sportista iz tridesetak gradova Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Na konferenciji za štampu prisustvovali su: državni sekretar sa sport, Predrag Peruničić, direktor saveza sporta, Jasminko Pozderac, predsednik opštine Prijepolja, Emir Hašimbegović, predsednik skupštine opštine, Vukosav Tomašević, generalni sekretar ASS-a, Slobodan Branković. Od sportista su prisustvovali Vlada Divac, i naš šampion u bacanju kugle, Asmir Kolašinac.

Osim vrhunskog takmičenja, na sportskim igrama, biće organizovan i jako bogat društveni program. Svake večeri održavaće se koncerti i festivali sportskog filma.

Ovom prilikom, Asmir Kolašinac, otkazao je Dijamantsku ligu u Lozani, kako bi mogao da baca kuglu u Prijepolju, i da prisustvuje jednom velikom spektaklu kao što će biti Međuopštinske omladinske sportske igre.

Predsednik skupštine i opštine, zahvalili su se Atletkom savezu Srbije na velikoj pomoći u organizaciji izgradnje moderne atletske staze, kao i donaciji u vidu opreme, koja će ostati u Prijepolju, u vrednosti od oko 30 000 eura.

Otvaranje sportskih igara održaće se 3.jula u 17h, igre će otvoriti Premijer Srbije, gospodin Ivica Dačić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter