0
TimeOut

Tores sreo starog poznanika

Objavljeno: 23.06.13 u 12:28

tores-araneda

Španske novinare koji borave u Brazilu gde prate igre svoje reprezentacije na Kupu konfederacija interesovalo je čime se u životu bave reprezentativci Tahitija. Tako je izveštač lista Marka došao do interesantnog podatka da je jedan od njih, Efrain Araneda, turistički vodič koji je svojevremeno svoje profesionalne usluge pružao između ostalih i Fernandu Toresu, kada je ovaj 2007. godine sa svojom tek venčanom suprugom bio na medenom mesecu na ostrvima Tihog okeana.

„Dočekao sam ga aerodromu, a onda sam ga vodio na ostrvo Bora Bora. Sećam se da je te godine Fernando trebalo da napusti Atletiko, pitao sam ga u koji klub će preći Real ili Barsu, a on mi je odgovorio da sasvim sigurno neće ići u redove gradskog rivala. Bili su to zanimljivi dani, ali on je kratko bio kod nas na odmoru pošto je hitno morao da se vrati u Evropu kako bi potpisao ugovor sa Liverpulom“ – objasnio je Araneda.

Reprezenetativac Tahitija nije oklevao posle meča već se odmah uputio ka svlačionici Španaca kako bi se pozdravio sa starim poznanikom, koji je na meču protiv Tahitija postigao četiri od 10 golova svoje ekipe.

„Kada je meč bio gotov pošao sam do svlačionice Španaca gde sam naišao na selektora Del Boskea koga sam zamolio da mi dozvoli da porazgovaram sa Toresom. On je znao da sam ja tu i prepoznao me je. Bio sam veoma srećan kada smo razmenili dresove. Pozvao sam ga da ponovo dođe na Tahiti kako bih mu pokazao sve lepote našeg ostrva“ – rekao je Araneda.

Inače Araneda se pohvalio da mu Tores nije bio jedina „mušterija“ kada su u pitanju slavni fudbaleri već da je svoje usluge pružao i Kristijanu Ronaldu, Đanluiđiju Bufonu i Antoniju Kasanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter