0
Ostali sportovi

Ubedljiva pobeda rukometašica na sartu MI

Objavljeno: 22.06.13 u 14:29

mersin_2013_med_games_logo_500x395

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu u prvom meču na Mediteranskim igrama u Turskoj. One su na startu takmičenja savladale Italiju sa 38:27 (21:10).

Srpske rukometašice su već na startu meča došle do ubedljive prednosti od 9:1, a kasnije su postepeno povećavale svoje vođstvo i na kraju rutinski slavile sa 11 golova razlike.

Jelena Trifunović je blistala sa 12 postignuthi golova. Selektor naših rukometašice Saša Bošković bio je veoma zadovoljan prikazanim u prvom kolu takmičenja.

„Prva utakmica je uvek najteža. Iako Italija nije toliko kvalitetan protivnik, jako sam zadovoljan kako su devojke odigrale. Svima sam pružio priliku da igraju. Najvažnija nam je utakmica u ponedeljak protiv Crne Gore. Došli smo ovde da osvojimo medalju, prvi stepenik smo prošli ali ima još dosta da se igra“, zaključuio je Bošković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter