0
Odbojka

Srpski klubovi dobili protivnike u evropskim takmičenjima

Objavljeno: 20.06.13 u 18:20

odbojka

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb za Kup CEV i Kup Izazivača za narednu sezonu u obe konkurencije.

Naredne sezone u Evropskim kupovima CEV Srbiju će predstavljati, u ženskoj konkurenciji  Crvena zvezda u Ligi šampiona i Partizan Vizura u Kupu CEV, a u muškoj konkurenciji Đerdap iz Kladova i Radnički iz Kragujevca u Kupu CEV, a Ribnica iz Kraljeva i Crvena zvezda u Kupu Izazivača.

Partizan Vizura će u šesnaestini finala Kupa CEV u konkurenciji odbojkašica igrati protiv Azeraila iz Bakua, iz Azerbejdžana. Prvi meč će se odigrati 22. oktobra u Beogradu, a revanš 30. oktobra u Bakuu.

U konkurenciji odbojkaša, Đerdap iz Kladova će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv Tikerita iz Kokole, iz Finske, dok će odbojkaši
Radničkog iz Kragujevca igrati protiv Hipo Amštetena iz Austrije. Prvi mečevi oba srpska kluba će igrati u gostima 23. oktobra, a biće domaćini u revanš mečevima 30. oktobra.

Odbojkaši Crvene zvezde će u 2. Kolu Kupa Izazivača igrati protiv Hurikani Loime iz Finske. Prva utakmica će se odigrati 6. novembra u Beogradu, a revanš 27. novembra u Finskoj. Odbojkaši Ribnice iz Kraljeva će u istom takmičenju igrati protiv VaLePa Sastamale iz Finske. Prva utakmica će se odigrati 6. novembra u Kraljevu, a revanš 27. novembra u Finskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter