0
TimeOut

Putin ukrao šampionski prsten?

Objavljeno: 16.06.13 u 20:10

putin-kraft-ring

Vlasnik NFL ekipe Nju Ingland Petriots Robert Kraft izašao je u medije sa neverovatnom pričom da mu je aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin pre osam godina ukrao šampionski prsten koji je njegova ekipa osvojila godinu dana ranije.

„Skinuo sam prsten i pokazao ga Putinu. Stavio ga je na prst i rekao mi je „mogao bih da ubijem nekoga ovim prstenom“. Tražio sam da mi ga vrati, ali on ga je nonšalantno stavio u džep napustivši prostoriju u pratnji tri telohranitelja. Tada su mi iz Bele kuće poručili da dobrih odnosa dve zemlje ne smem da kažem istinu“ – rekao je Kraft.

Njegova priča pre osam godina bila je potpuno drugačija i glasila je ovako:

„Pokazao sam predsedniku Putinu moj šampionski prsten. Bio je oduševljen i u jednom trenutku sam odučio da mu ga poklonim u znak poštovanja prema ruskom narodu i njemu samom.“

Nakon najnovije vesti koja se pojavila najpre u američkim, a potom i svim svetskim medijima oglasila se i pres služba ruskog predsednika koja demantuje Kraftovu priču i potvrđuje da je prsten bio poklon i da se trenutno nalazi u riznici Kremlja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter