0
Ostali sportovi

Brejk Bruinsa, nerešeno u finalu

Objavljeno: 16.06.13 u 08:50

170634286_slide

Hokejaši Boston Bruinsa napravili su brejek u funalu Stenli kupa pošto su u drugom meču serije u Junajted centru pobedili Čikago Belkhokse sa 2:1 posle produžetka, i izjednačili rezulata na 1-1.

Za razilku od prve utakmice u kojoj su nas hokejaši počastili sa tri produžetka i ovoj smo imali prilike da vidimo samo jedan, ali to ne znači da je uzbuđenja bilo manje.

Domaći su poveli sredinom prve trećini golom Patrika Šarpa posle velike gužve ispred gola Bruinsa. Na sličan način gosti stižu do ikzjednačenja u drugoj trećini, a lepo se ispred Korija Kraforda snašao Kris Keli.

Do kraja regulranog toka utakmice, Bruinsi su imali više šansi, a par puta „zvonila“ je i stativa Blekhoksa ali je rezultat ostao nepromenjen. Pobedu Bostonu donosi Deni Pejl u produžetku posle odličnog pritiska na zadnju liniju Blekhoksa.

Serija se sada seli o Novu Englesku, odnosno u Boston, a treća utakmica na programu je u noći između ponedeljka i utorka

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter