0
Ostali sportovi

Savić: Nema razloga za brigu

Objavljeno: 14.06.13 u 16:08

dejan-savic-celjabinsk

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić nije bio prezadovoljan načinom na koji su njegovi izabranici ušli u meč protiv Japana, ali je ipak naglasio da je sve to normalno za ovu fazu priprema.

„Daleko od toga da smo ušli potcenjivački u igru. Ovoga puta je bilo primetno da nam koncentracija nije na željenom nivou. Ipak smo uspeli da se konsolidujemo i da utakmicu uvedemo u normalan tok. Nema razloga za bilo kakvu brigu, sve je ovo za trenutni stadijum priprema normalno“ – rekao je Savić.

U poslednje vreme u vaterpolu se ne dešava često da jedan igrač postigne šest golova na utakmici, a upravo to je pošlo od ruke Bobanu Nikiću na meču protiv Japana.

„Bili smo malo više opušteni u početku. Posle toga smo uhvatili ritam. Meč smo već zaboravili i spremamo se za polufinale koje će biti mnogo teže“ – jasan je Nikić.

Na golu reprezentacije Srbije u prve dve četvrtine bio je Branislav Mitrović, koji ne može da se pohvali svojim učinkom pošto je primio pet golova.

„Nije alibi ali zaista izuzetno jako treniramo. Japan nas je iznenadio malo odbranom, trebalo je vremena da se priviknemo. Najvažnije je da smo pobedili. Iako je pripremni turnir sada je važan i rezultat i u polufinalu pored kvaliteta igraju srce, motiv i želja“ – objasnio je naš golman.

Filip Filipović je podsetio da je naša reprezentacija već imala neprijatno iskustvo sa Japancima.

„Japan nas je pre četiri godine namučio kao i danas u prve dve četvrtine. Svaka im čast. Mi smo se posle odmora konsolidovali i na momente pokazali da je ipak velika razlika u kvalitetu“ – kazao je Fića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter