0
Ostali sportovi

Vaterpolisti potopili i Brazilce

Objavljeno: 13.06.13 u 12:22

filipovic

Vaterpolo reprezentacija Srbije zabeležila je i treću pobedu na završnom turniru Svetske lige, savladavši Brazil sa 16:7 (5:1, 4:1, 5:3, 2:2), i time završila kao prva u grupi. Strelci za Srbiju bili su sa po tri pogotka Živko Gocić i Filip Filipović, po dva gola dali su Vanja Udovičić, Miloš Ćuk, Slobodan Nikić i Stefan Mitrović, dok su se po jednom upisali Milan Aleksić i Dušan Mandić.

Sutra u 19.15 po lokalnom odnosno 15.15 po srednjeevropskom vremenu naš tim igra sa poslednjim sastavom iz druge grupe u kojoj igraju SAD, Crna Gora, Japan i Mađarska.

„Nije bilo svežine, zbog toga je i pala koncentracija u jednom trenutku. Očekivao sam da će posle jakih treninga doći do toga. Igrači imaju slobodno posle podne i verujem da ćemo od sutra biti osveženi“, kazao je selektor Dejan Savić.

Igrači su požurili u hotel, jedva čekajući odmor, a Živko Gocić je u prolazu dobacio:

„Rezultat jeste uvek važan, ali je nama u bitnije da uhvatimo zalet za Barselonu. Brazil nas nije naterao na veliki napor, ali se osetilo da smo malo teški i zbog toga je bilo nekih grešaka koje će, siguran sam, nestati kako vreme bude prolazilo“, rekao je Gocić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter