0
Ostali sportovi

Humani crno-beli

Objavljeno: 09.06.13 u 21:55

rukomet

Beogradski rukometni klub Partizan odigrao je u nedelju u Budisavi humanitarnu utakmicu u akciji prikupljanja novca za transplataciju srca jednom čoveku iz tog sela kod Novog Sada.

Vicešampion Srbije i osvajač nacionalnog kupa priključio se tako akciji sakupljanja novca za 43-godišnjeg Željka Grmića, koji je 2007. imao infarkt, a sada ima i vodu u plućima i počeli su bubrezi da mu otkazuju.

Operacija bi trebalo da se obavi u Beču, a novo srce košta 150.000 evra. U prethodnim akcijama prikupljeno je samo 190.000 dinara. A na današnjem meču sakupljena je 51.000. Željko Grmić oženjen i ima dve kćerke, i zajedno sa porodicom pokušava da se izbori sa nevoljom koja ga je zadesila.

Partizan je igrao protiv kluba Budisava, za koji su igrali i veterani Partizana. Za crno-bele je igrao i direktor kluba Aleksandar Blagojević. Beogradski klub je pobedio sa 31:22.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter