0
Auto Moto

Fetel kreće prvi u Montrealu

Objavljeno: 08.06.13 u 20:16

Sebastijan Fetel

Sebastijan Fetel (Red Bul) ostvario je najbolje vreme (1:25,425) u kvalifikacijama za Veliku trku Kanade pa će u sutrašnjoj trci u Montrealu (20.00 časova) krenuti sa prve startne pozicije.

Pored njega u prvom redu naći će se i Luis Hamilton (Mercedes), koji je kasnio manje od jedne desetine (+0.087), dok je veliko iznenađenje napravio Valteri Botas u Vilijamsu pošto je osvojio treće mesto.

Među prvih 10 sledećim redom su se plasirali: Rozberg (Mercedes), Veber (Red Bul), Alons (Fereri), Vernje (Toro Roso), Sutil (Fors Indija), Raikonen  (Lotus) i Rikardo (Toro Roso).

Ponovo su razočarali vozači Meklarena, Dženson Baton i Serhio Perez koji će startovati kao 14. odnosno 12., kao i Felipe Masa u Fereriju, koji je se opet zakucao u ogradu tokom drugog dela kvalifikacija.

Svakako bi trebalo napomenuti da su kvalifikacije vožene u kišnim uslovima i da je zbog toga bilo dosta neočekivanih rezultata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter