0
Ostali sportovi

Počišćeni Pingvinsi, Bruinsi u velikom finalu

Objavljeno: 08.06.13 u 08:23

170145982_slide

Boston Bruinsi u velikom stilu plasirali su se u veliko Stenli kup finale, pošto su počistili Pitsbrug Pingvinse u finalu Istoka sa 4-0, a u poslednjem meču odigranom u TD Gardenu bilo je 1:0.

Kapiten Bruinsa Zdeno Hara nije želo da pipne trofej Princa od Velsa namenjen osvajaču istočne konfernecije i tako je ispoštovao staru tradiciju koja govori o maleru onog koji dotakne pehar namenjen pobedniku konferencije.

170139159_slide

U stvarnosti je priča sasvim jednostavna, jer baš nikogo trojef konferencije ne interesuje već su žele veleki pehar Lorda Stenija, pa zašto bi onda uopšte rizikovali, makar to bilo i sujeverje.

Jedini gol na meču bio je delo Adama Mekvejda u 6. minutu poslednje četvrtine. Brunsi sada čekaju boljeg iz Zapadne konfrencije u kojoj se sastaju Čikago i Los Anđeles, a Blekhoksi vode u seriji sa 3-1 i sledeći meč igraju na svom ledu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter