0
Ostali sportovi

Ilić: Stojić i Beđik su ostvarili ogroman uspeh

Objavljeno: 02.06.13 u 14:41

bedjik i stojic

Srpski veslači Nenad Beđik i Nikola Stojić napravili su fantastičan uspeh osvajanjem zlata na Evropskom prvenstvu u Sevilji. Selektor reprezentacije Nebojša Ilić bio je presrećan velikim uspehom koji je ostvario srpski dvojac.

„Čestitam Beđiku i Stojiću na izvanrednoj trci. Taktički su izveslali na šampionskom nivou. Takođe, čestitam i treneru Saši Mimiću koji je uz mene radio sa ovim čamcem. Ogroman uspeh Beđika i Stojića je logična posledica njihovog višemesečnog napornog i predanog rada“, izjavio je selektor veslačke reprezentacije Srbije Nebojša Ilić.

Naš najiskusniji reprezentativac i član šampionskog dvojca Nikola Stojić

„Gotovo šest meseci smo vežbali za današnje finale. U kvalifikacijama smo izveslali najbolju trku ove sezone koja nam je zbog vremena pokazala ono u šta smo i sami verovali“, rekao je Stojić.

Nenad Beđik je posle samo godinu dana saradnje sa Stojićem već napravio ogroman uspeh.

„Presrećan sam. Sa Stojićem veslam manje od godinu dana i već sam uspeo da dođem do ovako vrednog odličja. To će nam obojici biti velika motivacija da nastavimo da radimo u udarničkom ritmu“, sijao je od sreće Beđik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter