0
Ostali sportovi

Brejk Bruinsa, Blekhoksi sigurni

Objavljeno: 02.06.13 u 10:20

169789714_slide

Sinoć su startovala finala po konferecnijama Stenli kup plej ofa. Brejk na samom startu napravili su Boston Bruinsi koji su u Pitsburgu pobedeli Pingvinse sa 3:0, dok su Čikago Belkhoksi bili sigurni na svom ledu i savladali aktuelne šampione Los Anđeles Kingse sa 2:1.

Možda nije bilo neočekivano da Bruinsi naprave brejk koliko je iznenađujuća bila činjenica da Pingvinsi koji važe za jednu od najboljih napadačkih ekipa nisu uspeli da postignu gol.

Ključni šraf u pobedi Bruinsa bio je njihov centar Dejvid Krejči dvostruki strelac na ovom meču, a pored njega u strelce za Boston upisao se i Nejtan Horton.

Horton je takođe bio asistent kod oba gola Krejčija, dok je Milan Lučić bio taj koji je „namestio“ gol Hortonu.

Ni 34 odbrane Džonatana Kvika nisu bile dovoljne Los Anđeles Kingsima da stignu do pobede u Junajted centru gde su na otvaranju finala Zapadne konferencije Čikago Blekhoksi slavili sa 2:1.

Gosti su bili ti koji su se prvi uppisali na semafor u 15. minutu prve trećine kada je Džastin Viliams savladao Koria Kraforda. Do Preokreta Blekhoksi stižu u drugoj trećini.

Prvo je u Partik Šarp u 13. minutu matirao Kvika, da bi četiri minuta kasnije to isto pošlo za rukom i Marijanu Hosi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter