0
Auto Moto

Latvala izbio na prvo mesto u Grčkoj

Objavljeno: 01.06.13 u 18:48

Latvala-Acropolis-Rally-2013-1024x681

Jari Mati Latvala posle drugog dana Relija Akropolis nalazi se na prvom mestu. Iako je danas startovao kao treći on je uspeo da iskoristi probleme pre svega Jevgenija Novikova i potom Danija Sorda i današnji dan završi kao prvoplasirani.

Sordo je kao i posle prvog dana zadržao drugu poziciju, dok je Novikov sa prvog završio na devetom mestu. Novikov je na uslasku u drugi dan imao lagodnih 30 sekundi prednosti nad Sordom, odnosno 39 za Latvalom, ali je Rusu tokom današnjeg dana pukla guma, da bi potom imao problema sa kočnicama i vešanjem.

Latvala tako u poslednji dan Relija ulazi sa minutom i 4 sekunde prednosti u odnosu na Sorda. Tjeri Nojvil nalayi se na trećem mestu, a njegov kolega iz M-Sport Forda Naser Al-Atijah je četvrti.

Mads Ostberg je uspeo da se oporavi posle problema nakon prvog dana i trenutno je šesti, ali Miko Hirvonen nije imao sreće jer mu se nastavljaju problemi sa automobilom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter