0
Ostali sportovi

Zvezda u finalu LŠ, za titulu protiv Juga

Objavljeno: 31.05.13 u 21:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u finale Lige šampiona, prvi put u istoriji kluba, pobedom nad španskom Barselonetom 9:5 (2:2, 2:0, 3:3, 2:0).

Oni će u borbi za trofej igrati sa dubrovačkim Jugom, koji je ranije u petak savladao Partizan sa 8:7. Barseloneta će se sa crno-belima boriti za treće mesto.

Nošeni fanatičnom podrškom punih tribina sa otvorenog bazena na Banjici crveno – beli su dominirali protiv Barselonete. Denis Šefik je bukvalno začarao mrežu i upisao 11 odbrana, a bio je nesavladan u drugoj i poslednjoj četvrtini, a pored njega heroji Zvezde trijumfa bili su Strahinja Rašović i Duško Pijetlović koji su preuzimali odgovornost u najvažnijim momentima.

Golove su postigli Strahinja Rašović tri, Pijetlović i Prlainović po dva, Ranđelović i Vapenski za Crvenu zvezdu, a Vrlić i Mingel po dva i Delera za Barselonetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter