0
Ostali sportovi

Potpisan ugovor za projekat “Dečija atletika” u Sremskoj Mitrovici

Objavljeno: 31.05.13 u 12:46

IMG_9414

Danas 31.maja 2013.godine potpisan je 20. ugovor za Dečiju atletiku, u Sremskoj Mitrovici. Domaćin potpisivanja ugovora bio je gradonačenik grada, Branislav Nedimović, i predsednik AK “Srem”  , Dušan Glumac.

Dečija atletika je dugoročan projekat koji obuhvata decu uzrasta od I – IV razreda osnovne škole. ASS je zajedno sa Ministarstvo za omladinu i sport donirao opremu koja je potpuno prilagođena ovom uzrastu i pomoću koje će deca zavoleti sport, pre svega atletiku.

Pored MOS-a i ASS-a projekat Kids atletics podržale su i lokalne samouprave odvajanjem novčanih sredstava u iznosu od 100 000din. Ovaj projekat pod vlasništvom je Međunarodne svetske federacije, koja je i pokrovitelj samog događaja.

Gradonačelnik grada, Branislav Nedimović, zahvalio se ASS-u i Ministartvu omladine i sporta na doniranoj opremi, i potpisanom ugovoru. “Nadam se da ćemo uspeti u cilju da našu najmlađu decu sklonimo sa ulica , i naučimo ih nešto o sportu, da se druže, treniraju, i vode zdrav život”, dodao je Branislav Nedimović.

Generalni sekretar ASS-a, Slobodan Branković, zahvalio se lokalnim samoupravama na doniranom novcu, Ministarstvu omladine i sporta, kao i svim Gradovima i Opštinama koje su podržale ovaj projekat, i koje brinu o razvoju sporta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter