0
Ostali sportovi

Šarksi idu na brijanje, Kingsi u finale Zapada

Objavljeno: 29.05.13 u 09:36

169606474_slide

Aktuelni osvajači Stenli kupa Loas Anđeles Kingsi plasirali su se u finale plej ofa zapadne konfernecije pošto su u majstorici u Stejpls centru pobedili San Hoze Šarkse sa 2:1.

Tako je okončana serija u kojoj nije bilo ni jednog brejka, mada i da je krajnji ishod bio drugačiji ne bi bilo ne zaluženo, na kraju je razilka bukvalno bila taj jedan gol u korist Kingsa.

Prepuni Stejpls centar ugostio je i mnoge poznate face iz džet set sveta, što je uglavnom privilegija Lejkersa, ali čini se da je hokej sport koji u „gradu anđela“ u poslednje dve sezone privlači mnogo više pažnje.

Tako se između ostalih našao i sveži fudbalski penzioner Dejvid Bekam koji sa porodicom iz prvog reda pratio okršaj Kingsa i Šarksa.

169605885_slide

Posle prve trećine koja je protekla bez golova, Kingsi su u drugoj u samo 3 minuta stigli do 2:0, a strelac oba gola za Kingse bio je Vilijams. To je naravno bio signal za Šarkse da krenu na sve ili ništa ali ispostavilo se da su jedino uspeli da ublaže poraz pogotkom Bojla u 6. minutu poslednje trećine.

Kingsi sada čekaju boljeg iz drugog polufinala u kome se sastaju Čikago i Detroit a rezultat u toj seriji je 3-3 i o pobedniku će odlučivati majstorica koja se igra na ledu Blekhoksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter