0
Ostali sportovi

Prijateljski rastanak Vukovića i RSS

Objavljeno: 29.05.13 u 13:54

vukovic_strucnistab

Na poziv bivšeg selektora muške reprezentacije Srbije, Veselina Vukovića, okupio se stručni štab državnog tima sa kojim je sarađivao u prethodne tri godine zajedno sa čelnim ljudima Rukometnog saveza Srbije. U prijatnoj atmosferi sumirali su se uspesi i doživljaji nastali kao plod uspešne saradnje, a Vuković se svima zahvalio na podršci tokom svog mandata.

RSS i Veselin Vuković su sporazumno raskinuli ugovor o saradnji. U tri godine, koliko je sedeo na klupi državnog tima, nekadašnji legendarni pivotmen jugoslovenske reprezentacije je sa „orlovima“ osvojio srebro na EURO 2012 u Beogradu i izborio plasman na Olimpijske Igre u Londonu, što su najveći uspesi srpske reprezentacije.

Umesto Vukovića u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo selekciju Srbije vodiće Ljubomir Vranješ koji bi nakon toga trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Rukometnim savezom naše zemlje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter