Solak_Karadjordjevic_Cefi

Branimir Gudelj i Piter Čefi ostvarili su pobede na devetom tradicionalnom „Memorijalu knez Pavle“, drugom Masters turniru u sezoni koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. Gudelj je bio bruto najbolji sa 149 poena, dok je Čefi u neto računanju ostvario 141 bod.

Memorijal knez Pavle

Dvodnevno takmičenje koje je započelo 72 golfera, odigrano je u dve runde na 18 rupa. Iako je oba dana bilo jakih padavina s vremena na vreme, golferi su imali priliku da igraju na veoma dobro pripremljenom terenu. U A kategoriji drugu poziciju zauzeo je Aleksandar Helc, a iza njega su se plasirali Andrej Stanarević, Krešimir Gudelj, Aleksandar Stojiljković i Goran Stanarević.


Solak_Karadjordjevic

U B kategoriji bruto pobednik je Lazar Pantelić, dok je neto titula pripala Gordani Šolak. Odmah iza plasirali su se Marko Đorđević, Aleksandar Đorđević, Vladimir Stojković, Miloš Aleksić i Ivica Suturović.

U C kategoriji  slavio je Aleksandar Flanđunis sa 29 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešniji bio Kosta Ginić sa 83 boda.