0
Auto Moto

Rozberg najbrži na prvom treningu

Objavljeno: 23.05.13 u 11:44

rozberg-monte-karlo

Vozač Mercedesa Niko Rozberg ostvario je najbolji rezultat na prvom treningu voženom uoči Velike nagrade Monaka koja će u nedelju biti vožena ulicama Monte Karla. Nemac je ostvario vreme od 1:16,195 minuta i ponovo je bio najbrži na nekom od treninga ili kvalifikacija, ali ga nigde nema na trkama, baš kao ni njegovog klupskog kolege Luisa Hamiltona.

Drugi je bio Fernando Alonso u Ferariju, treće vreme je zabeležio vozač Lotusa Roman Grožan, a četvrto još jedan vozač „skuderije“ Felipe Masa. Među prvih 10 plasirali su se još Lusi Hamilton (Mercedes), Pastor Maldonado (Vilijams), Mark Veber (Red Bul), Dženson Baton (Meklaren), Serhio Perez (Meklaren) i Sebastijan Fetel (Red Bul).

Drugi trening na programu je od 14.00 časova, treći je zakazan za subotu u 11.00 sati, dok su kvalifikacije istog dana od 14.00 časova. Početak trke za Veliku nagradu Monaka zakazan je za nedelju sa početkom u 14.00 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter