0
Ostali sportovi

Dule Savić gost Alfa Univerziteta

Objavljeno: 21.05.13 u 22:44

DSC_3592

Na Alfa BK Univerzitetu, održana je tribina “Obrazovanje, duhovnost i sport”, na kojoj je gost bio naš proslavljeni centarfor Crvene zvezde, fudbalski reprezentativac Jugoslavije, današnji direktor trenerske škole Fudbalskog saveza Srbije gospodin Dušan Savić. Legendarni sportista, potrudio se da kroz razgovor, studentima približi sve one lepe stvari kroz koje pravi borci tokom karijere prolaze.

Nekadašnji prvotimac Zvezde, francuskih Lila i Kana i španskog Sportinga iz Hihona, legenda fudbala Dušan Savić, prvi čovek kome se ikada skandiralo na nekom stadionu u bivšoj Jugoslaviji, podelio je svoja iskustva sa studentima menadžmenta u sportu Alfa BK Univerziteta. Pričajuci o tome kako je prolazio kroz razne životne faze preispitivanja, on je istakao da je bez obzira na slavu, koja ume i te kako da ponese, uspeo da ostane dosledan sebi, zahvaljujući veri, kao i podršci najbližih.

Studente menadžmenta u sportu, najviše je zanimalo njegovo profesionalno iskustvo, kao i značaj diplome Fudbalskog Saveza Srbije u svetu, na šta je Savić odgovorio da je podjednako važna, kao recimo diploma iz bilo koje druge evropske zemlje.

Izuzetno plodnu karijeru, Dušan Savić priveo je kraju 1990.godine., a danas kao veliki poznavalac sporta, fudbalu pristupa iz aspekta trenera, otkrivajući buduće mlade talente.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter