0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

Terzić: Daćemo maksimum

Objavljeno: 20.05.13 u 18:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić rekao je da našem timu neće biti nimalo lako da ponovi upeh od pre dve godine i postane prvak Evrope.

„Pošto smo aktuelni šampioni Evrope, naša i očekivanja drugih su još i veća. Neće biti nimalo lako ponoviti taj uspeh, ali daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja, a to će pre svega zavisiti od zdravstvenog stanja igračica. Imamo dovoljno dug period da ekipu pripremimo na pravi način“, rekao je Terzić u beogradskom hotelu M.

Pre toga, najbolje srpske odbojkašice očekuju obaveze u Evropskoj ligi i Gran priju. Devojke koje se spremaju za Evropsku ligu u ponedeljak su otputovale u Rumu, gde će trenirati do pocetka takmicenja (14. juna), dok će tim koji će po treći put igrati u Gran Priju, pripreme početi 12. juna.

„Devojke su uglavnom imale teške sezone i zato postoji potreba da ih testiramo i vidimo u kakvom su stanju. U zavisnosti od tih rezultata, neke od njih će doći na početak priprema, a neke će do 12. juna nastaviti sa radom i neće imati pauzu“, rekao je Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter