0
Ostali sportovi

Preokret Kingsa, poveli Bruinsi

Objavljeno: 17.05.13 u 10:26

168914272_slide

Aktuleni šampioni Los Anđeles Kingsi poveli su 2-0 u polufinalu zapada pošto su posle velikog preokreta savladali San Hoze Šarkse sa 4:3.

Iako su Kingsi golovima Kartera i Dautija bili ti koji su se prvi upisali na semafor, Šarski su odličnom igrom i golovima Marloa, Stjuarta, i Vlasića okrenuli rezultat u svoju korist.

Mirisalo je da će Šarski supeti da naprave prvi brejk u seriji sve do nekih dva minuta pre kraja kada su ih dva isključenja koštala pobede. Na klupu za „hlađenje“ u vrlo kratkom roku morali su Stjuart zbog saplitanja i Vlasić zbog odugovlačenja igre, a Kingsi su znalački iskoristili i u razmaku od 30 sekundi golovima Brauna i Lujsa stigli do preokreta.



Ni 45 odbrana Henrika Lundkvista nije bilo dovoljno Njujork Rendžersima da izbegnu poraz od 3:2 na otvaranju polufinalne serije Istoka protiv Boston Bruinsa.

Zdeno Hara doveo je Burinse u vođatvo sredinom druge trećine, da bi na samo kraju istog perioda Mekdonah izjednačio rezultat. Već na samom startu poslednje trećine u 14 sekundi Stepan doneo Rendžersima prednost.

Vrlo brzo su međutim Bruinsi vratili rezultatski egal jer je u 3. minutu Tori Krag savladao Lundkvista, a kako do kraja regularnog dela utakmice nije bilo golova meč je otišao u produžetke u kome su domaći hokejaši golom Maršanda stigli do pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter