0
Ostali sportovi

Četiri tima – ista želja

Objavljeno: 17.05.13 u 14:46

rukomet

Predstojećeg vikenda u Pančevu se održava finalni turnir Kupa Srbije za rukometaše, a u polufinalnim dvobojima sastaju se Partizan i Crvenka odnosno Vojvodina i Zaječar.

„Nalazimo se u ulozi favorita, ali ako znamo da je prošle godine drugoligaš igrao finale Kupa (Spartak Vojput), onda ne smemo da se opustimo ni protiv koga. Razlika u kvalitetu ne znači puno u Kup takmičenju. Moramo da budemo ozbiljni, da pobedimo, i ne samo tada, već da osvojimo Kup“ – rekao je trener Partizana Aleksandar Brković.

Crvenčani sa druge strane ne planiraju da predaju oružje bez borbe.

„Imamo dobru atmosferu, sve je u redu. Prosto je neverovatno da nismo mogli da napravimo bolji rezultat gledajući mečeve sa jačim protivnicima. Rekao sam momcima da im je ovo poslednja šansa ove godine da izvuku maksimum iz sebe. Partizan je favorit, ali to ne mora uvek i da znači lak posao. Na nama je da potvrdimo da ovi igrači imaju kvaliteta, da treba da nastave da rade“ – reči su Dragana Kukića, stručnog štaba Crvenke.

Vojvodina će pokušati da prvi put u istoriji kluba osvoji duplu krunu, a na tom putu prva prepreka će joj biti ekipa Zaječara.

„Iscrpljeni smo posle svega. Sezona je bila naporna i teška. Dobili smo trku sa Partizanom u kojoj nije bilo prava na kiks, na gubitak boda. Sigurno da je došlo do malog emotivnog pražnjenja posle pobede u Nišu. Imamo i zdravstvenih problema. Pored Vukašina Stojanovića, povređen je i Milorad Radišić, ali nastojaćemo da se to ne vidi na terenu. Neće nam biti lako, iako smo ostali bez oba leva krila.  Ostali momci su zdravi i svesni trenutka. Ako su radili i krvarili tokom čitave sezone, verujem da će izdržati i ovaj vikend“ – objasnio je trener Vojvodine Momir Rnić.

Zaječarci se nadaju da bi mogli da iznenade šampiona Srbije.

„Mi ćemo dati sve od sebe da iznenadimo Vojvodinu. Biće to borba Davida i Golijata. Nadam se da će momci odigrati dobro i što da ne, probati da naprave iznenađenje. Ne možemo da pretimo, jer Vojvodina ima kvalitetniji sastav i veću rotaciju“ – iskren je Aleksandar Radosavljević, trener Zaječara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter