0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Zvezdi titula posle 20 godina!

Objavljeno: 15.05.13 u 21:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde novi su šampioni Srbije pošto su u finalnoj seriji savladali Radnički sa 3:2. U poslednjem petom meču crveno-beli su slavili na prepunom Tašu sa 9:7 (2:2, 2:1, 3:3, 2:1) i posle 20 godina osvojili šampionsku titulu.

Crveno-beli su imali prednost tokom većeg dela utakmice. Sredinom druge deonice su prvi put poveli sa dva gola prednosti, ali je Radnički ipak do poluvremena smanjio na gol zaostatka. U nastavku susreta igrao se gol za gol. Zvezda je krajem trećeg perioda sa dva gola mladog Viktora Rašovića ponovo došla do plus dva, ali su Kragujevčani sredinom poslednje četvrtine izjednačili rezultat. Pijetlović je doneo izabranicima Dejana Savića novu prednost, da bi Nikola Rađen u poslednjim trenucima meča fantastičnim golom rešio pitanje pobednika.

Usledilo je veliko slavlje na bazenu Sportskog centra Tašmajdan. Navijači su poskakali u bazen kako bi sa svojim ljubimcima proslavili titulu šampiona. Pesma nije prestajala, a vaterpolisti Zvezde su predvodili navijanje.

Tok utakmice Crvena zvezda – Radnički 9:7 i strelce možete pogledati na ovom linku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter