0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Udovičić: Zvezda zasluženo osvojila titulu

Objavljeno: 15.05.13 u 22:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Udovičić čestitao je Crvenoj zvezdi osvajanje šampionske titule i poželeo sve najbolje na predstojećem finalnom turniru Lige šampiona.

„Čestitam velikom evropskom klubu Crvena zvezda na osvojenoj tituli, kao i mojim igračima što su tokom cele sezone pružali svoj maksimum i probali da dođu do titule već u prvoj sezoni. Nadam se da će ili Zvezda ili Partizan osvojiti Ligu šampiona“, rekao je Udovičić.

Kragujevčani su imali šansu da preokrenu rezultat u poslednjoj četvrtini u svoju korist, ali nisu imali sreće.

„Imali smo svoju šansu na 7:7 kada smo imali dva igrača više, ali nismo imali sreće, koja je bila drugoj strani, ali to je sport. Finale je bila prelepa priredba tokom svih pet utakmica, a Zvezda je zasluženo osvojila prvenstvo“, zaključio je Udovičić.

Jedan od najboljih igrača Radničkog Filip Filipović je izjavio da ekipa nema za čim da žali pošto je ovo veliki dan za srpski vaterpolo.

„Nemamo za čim da žalimo jer ovo je jedan veliki dan za srpski vaterpolo. Jeste da smo imali svoje šanse za kojima žalim, ali nema tu mesta za tugovanje. Voleo bih da se ovakva priča sa srpskim vaterpolom nastavi i narednih godina, ali to ne zavisi od nas igrača, već čelnika klubova i glavnih ljudi u državi“, rekao je Filipović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter