0
Ostali sportovi

Patke pale na osmoj milji

Objavljeno: 13.05.13 u 10:02

168638581_slide

Detroit Red Vingsi plasirali su se u polufinale zapadne konferencije Stenli kup plej ofa pošto su u majstorici u Anahajmu pobedili Dakse sa 3:2.

Odlična plej of serija na kraju je pripala Detroitu, ali i da je bilo dugačije ne bi bilo nezalsuženo. Red Vingse nakon ovog očekuje još jedan pakleni duel i to protiv najbolje ekipe iz regularnog dela sezone Čikago Blekhoksa.

Strelci za Red Vingse bili su Henrik Zeteberg, Džastin Ablkejder i Valteri Filpula, dok su golove za Anahajm postigli Emerson Itam, i Fransoa Bošemin.

I serija između Bostona i Toronta svoj epilog dobiće posle majstorice koju su Lifsi izbrili nakon pobede na svom ledu od 2:1.

Svi golovi viđeni su u poslednjoj trećini, a Toronto je stigao do prednosti od 2:0 preko Diona Panufa i Fila Kasela, da bi Milan Lučić na oko dvadesetak sekundi pre kraja utakmice ublažio poraz Bruinsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter