0
Ostali sportovi

Vučević čestitao rukometašima Vojvodine

Objavljeno: 12.05.13 u 12:37

milos-vucevic-1356119868-244109

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je danas čestitke igračima i rukovodstvu Rukometnog kluba Vojvodina na izuzetnom rezultatu koji su postigli osvajanjem prvog mesta u prvenstvu Srbije, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Vučević je u svojoj čestitci istakao da se rukomet na velika vrata vraća u Novi Sad i zahvaljujući sjajnim rezultatima Vojvodine zauzima mesto kakvo i zaslužuje.

„Zahvaljujući izvanrednim momcima RK Vojvodina danas svi imamo dobar razlog za slavlje, njihova pobeda je dokaz da predanost, posvećenost i istrajnost uvek bivaju nagrađeni uspehom, a dobri rezultati podstičiu mlade da se bave sportom“, rekao je Vučević.

Rukometaši Vojvodine su u poslednjem kolu Superlige Srbije u Nišu savladali ekipu Železničara rezultatom 28:25 i tako osvojili drugu titulu prvaka Srbije u klupskoj istoriji.

Vojvodina je na kraju takmičenja imala isti broj bodova sa drugoplasiranim Partizanom, ali je šampion države postala zbog bolje gol-razlike u međusobnim duelima, prenosi Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter