0
Ostali sportovi

Udovičić želi titulu za rastanak

Objavljeno: 10.05.13 u 16:13

image

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Udovičić rekao je danas da bi voleo da se osvajanjem titule prvaka Srbije oprosti od kluba, s obzirom na to da karijeru nastavlja u Americi, gde će postati selektor nacionalnog tima.

Kragujevčani sutra u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa dočekuju Crvenu zvezdu, koja trenutno vodi sa 2:1 i jedan trijumf deli je od trofeja.
„Kao trener, očekujem, radi objektivnosti, regularnosti i istine, da će suđenje u Kragujevcu biti kao na prve dve utakmice u Beogradu u odnosu na domaćina“, kazao je Udovičić na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

On je dodao da se nada majstorici u Beogradu i osvajanju titule.
„Najveći poklon bi mi bio ako Radnički uspe sledeće srede da postane prvak Srbije“, naveo je Udovičić.

Prema njegovim rečima svi igrači su spremni, osim povređenog Slavka Gaka.
„Gak neće igrati, operisao je šaku. Dobro se oseća, ali mu je potrebno šest do osam nedelja oporavka“, naveo je Udovičić.

Trener Radničkog rekao je da je sa Amerikancima potpisao ugovor do kraja 2016. godine, uključujući i učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.
„Zadovoljan sam što sam bio začetnik ove priče u Kragujevcu. Nemam dilemu da će ljudi koji ostaju ovde nastaviti da pobeđuju. Moj odlazak u SAD je uspeh vaterpolo kluba Radnički, ispred mene je ogroman posao i veliki izazov, jer američkom vaterpolu sledi smena generacija“, dodao je on.

Ekipa Radničkog biće znatno jača na sutrašnjoj utakmici, pošto se nakon dva meča suspenzije vraća kapiten Vanja Udovičić.
„Pokušaćemo da preokrenemo protiv Zvezde, da trijumfujemo i osvojimo prvenstvo. To ćemo uraditi taktikom i ozbiljnošću. Teško je biti favorit protiv Zvezde, ali nadam se da ćemo se izdići iznad svih spoljnih faktora“, istakao je kapiten Kragujevčana.

Sutrašnja utakmica između Radničkog i Zvezde igra se u 19 sati u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter