0
Ostali sportovi

Titula pa rastanak

Objavljeno: 10.05.13 u 12:53

image
Kapiten srpskih rukometašica Andrea Lekić veruje da će u poslednjem meču u dresu mađarskog Đera pred odlazak u Makedoniju, uspeti da osvoji titulu najbolje ekipe u Evropi.

Ovaj tim ima tri gola viška iz prvog susreta protiv norveškog Larvika (24:21), pa sutra (15.15h) na svom terenu ulazi s ulogom velikog favorita.

„Loše smo odigrale prvo poluvreme u Norveškoj dopustivši Norvežankama da dominiraju u onome u čemu su najbolje, a to su kontranapadi. I nervoza je učinila svoje, pa smo imale veliki broj tehničkih grešaka.

Na sreću, drugo poluvreme je bila druga priča.

Sigurniji napad uz odličnu odbranu sjajne Katrine Lunde Haraldsen na golu, doneo nam je veliku pobedu sa tri gola razlike.

Moramo biti oprezni pred revanš, jer kod Skandinavki nema razlike gde igraju, pred svojom ili tuđom publikom. Pokazale su i u polufinalu protiv Krima da se dobro nose sa pritiskom, što nije iznenađenje, jer je to skup jako iskusnih igračica.

Ne razmišljam o ta tri gola viška. Smatram da je to pogrešan pristup. To se lako stiže. Ne kažem da nije značajna i da nismo korak bliže tituli, ali je takođe i mač sa dve oštrice“, kaže Andrea Lekić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter