0
Ostali sportovi

Het trik Krejčija za pobedu Bruinsa

Objavljeno: 09.05.13 u 10:46

168323196_slide

Hokejaši Boston Burinsa poveli su sa 3-1 u seriji protiv Toronto Mejpl Lifsa pošto su na gostovanju pobedeli sa 4:3 posle produžetka.

Lifsi su bolje otvorili utakmicu i posle prve trećine golovima Lupula i Frensona na prvi odmor otišli sa 2:0. Gosti su se probudli u drugoj trećini najviše zahvaljujući raspoloženom Dejvidu Krejčiju.

Beržeron je smanjio rezultat na 2:1 da bi Krejči potom sa dva gola doneo preokret Bruinsima, ali je Mekartur Toronto u istom periodu doneo izjendačenje. U trećoj trećini nije bilo golova, pa je utakmica otišla u produžetak u kome je Krejči svojim trećim golom na utakmici doneo pobedu Bruinsima.



Na pragu totalnog preokreta u seriji nalaze se Los Anđeles Kigsi. Atkuelni šampioni su pobedom posle produžetka od 3:2 protiv Sent Luis Bluza poveli sa 3-2 u seriji u kojoj su gubili sa 2-0.

Dva puta su Šarksi imali prodnost na ovom meču (1:0, 2:1) ali su se Bluzeri uspešno vraćali u meč i izborili produžetak, ali je sjajni Slava Vojnov na asistenciju Anžea Kopitara doneo vžanu pobedu Kingsima.

Rezultati:
Boston – Toronto 3:4 (1-3 u seriji)
Los Anđeles – Sent Luis 3:2 (3-2)
Detroit – Anahajm 2:3 (2-3)
Vašington – Njujork Rendžers 3:4 (2-2)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter