0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Na Tašmajdanu borba za prvu meč loptu

Objavljeno: 07.05.13 u 10:44
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U finalnoj seriji plej-ofa vaterpolo lige Srbije rezultat je 1:1, Zvezda je pobedila u Beogradu, Radnički je uzvratio istom merom u Kragujevcu, pa će tim koji u sredu trijumfuje na Tašmajdanu (17.00h) biće na korak od šampionske titule.

„Drugu nedelju zaredom igramo u iscrpljujućem ritmu, sreda-subota. Stigao nas je umor, a vidljivo je da ne igramo u svom stilu. Moramo da budemo daleko agresivniji u odbrani i napadu, kao i da podignemo igru na viši nivo, koji je potreban da bi se pobedio Radnički. Mislim da su Kragujevčani u psihološkoj prednosti, a mi ćemo sve učiniti da uz pomoć navijača dođemo do 2:1“ – rekao je za Večernje novosti Marko Avramović, koji u drugom meču u Kragujevcu nije mogao da igra zbog kazne.

U ekipu Radničkog posle odslužene suspenzije vraća se Damir Burić, dok će Vanja Udovičić preskočiti i treću utakmicu pošto je posle prve kažnjen sa dva meča neigranja. Ipak, i bez njih dvojice u timu Kragujevčani su pokazali da mogu da savladaju Zvezdu.

„Ovaj meč može da bude i preloman, jer će ona ekipa koja pobedi stići do meč-lopte u Kragujevcu. Znamo i jedni i drugi težinu utakmice, a mislim da je veći pritisak na njima. Očekujem da će i ovaj duel biti neizvestan do poslednje sekunde, kao prva dva. Verujem da će okršaj biti pravi muški, mada nas sve zbog žestokog ritma snaga pomalo izdaje. Pokušaćemo da Zvezdu uvedemo u naš ritam i radujemo se punim tribinama, koje nas inspirišu“ – kazao je Đorđe Filipović, koji je iskoristio ukazanu priliku u drugoj utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter