0
Auto Moto

Lotus veruje u Kimija

Objavljeno: 07.05.13 u 17:30

kimi

Kimi Rajkonen ostaće u Lotusu ukoliko ekipa nastavi da napreduje, u to je uveren vlasnik tima Džerard Lopez. „Ledeni“ će po završetku se postati slobodan agent, a njegovo ime već je dovedeno u vezu sa Red Bulom, Meklarenom i Ferarijem.

„Kimi je fantastičan momak. Stvar je u tome što je on zahvalan što smo mu pružili šansu da se vrati, a i mi smo mu neizmerno zahvalni što nas je doveo tu gde smo sada.“ rekao je Lopez i nastavio:

„Iskreno, uveren sam, a ovo ne kažem tek tako, da će Kimi ako dobije ono što traži sigurno ostati sa nama. Mislim na bolji auto, pobooljšanje performansi i sve što ide uz to. On to zna i on to kaže. Sa druge strane ono što ima ovde neće imati na drugom mestu, bio auto plave, crvene ili srebrne boje. Međutim ovo je takmičenje i zato mi moramo da obezbedimo konkurentan auto. On to ima i sve dok bude tako Kimi će ostati“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter