0
Košarka

Vučević želi u Zvezdu, kad-tad

Objavljeno: 05.05.13 u 23:11

nikola-vucevic

U opširnom intervjuu za Večernje novosti košarkaš Orlando Medžika i buduća zvezda NBA lige Nikola Vučević otkrio je da od malih nogu navija za Crvenu zvezdu i da i dalje postoji dečačka želja da jednom zaigra za klub koji voli.

„Od malih nogu navijam za Zvezdu, a sa tim, uz san da se otisnete u NBA, ide i ona dečačka želja da zaigrate za klub koji volite. Nadam se da će moja karijera preko okeana potrajati dugo, ali sigurno da bi posle voleo da se desi taj moment da obučem Zvezdin dres“ – rekao je Vučević.

Reprezentativac Crne Gore je nedavno saopštio da će sigurno igrati na predstojećem Eurobasketu, koji će biti održan u Sloveniji, gde će njegova selekcija biti u grupi sa Srbijom.

„Možda to izgleda drugačije sa strane, van parketa, ali za nas, ili ako hoćete, konkretnije za mene, to je kao i svaka druga utakmica, trudimo se da odigramo najbolje što možemo i da pobedimo. Mnogi od mojih saigrača iz nacionalnog tima igraju sa košarkašima iz Srbije, mnoge i ja lično poznajem. Biće zanimljiv meč, a bilo bi lepo da se opet vidimo 22. septembra u finalu u Stožicama, jer bi oba tima ispunila ciljeve. Naravno, primarni cilj za našu reprezentaciju je da napravimo korak više u odnosu na prošli šampionat, odnosno da se plasiramo u drugi krug, a onda je sve moguće“ – jasan je Crnogorac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter