0
Ostali sportovi

Brejk Red Vingsa, novi poraz Kingsa

Objavljeno: 03.05.13 u 10:15

167941000_slide

Detroit Red Vingsi pobedom u Anahajmu od 5:4 posle produžetka napravili su brejk i izjednačili rezultat u plej of seriji na 1-1.

Mogli su Vingsi i ranije da obezbede triujumf pošto su imali prednost od 4:1 na samom početku poslednje trećine, ali su Daksi uspeli da izbore produžetak.

Međutim domaći hokejaši nisu imali snage za potpuni preokret pa su Red Vingsi golom Gustava Najkvista u drugom minutu produžetka stigli do trijumfa.



Aktuelni šampioni Los Anđeles Kingsi doživeli su i drugi poraz u seriji protiv Sent Luisa, a Bluzeri su ovog puta slavili sa 2:1.

Imali si Kingsi prednost od 1:0 još od prve trećine kada je gol postigao Dastin Braun, međutim Bluzeri su prvo početkom poslednjeg perioda izjendačili preko Patrika Berglunda, da bi onda u šokantoj zavrćnici na ispod minut pre kraja utakmice Beret Džekmen doneo trijumf Sent Luisu.

Vašington Kepitolsi su svoju plej of seriju protiv Njujork Rendžersa započeli pobedom, pošto su u glavnom gradu SAD slavili sa 3:1.

Gosti su poveli u prvoj trećini golom Karla Hagelina u prvoj trećini, ali su Kepitolsi u drugom periodu igre golovina Ovečkina, Johansona i Kimera napravili preokret. Odličan je na golu domaćih bio Brenden Holbi sa 36 odbrana.



O
tava Sentorsi su već na samom startu serije protiv Kenejdijensa napravili brejk, jer su u Montrealu pobedili sa 4:2.

Iako su Senatorsi poveli golom Karslona u prvoj trećini, Montreal je golovima Burka i Galagera u drugom periodu stigao do prednosti. Senatorsi međutim nisu posustali pa su u trećoj trećini preko Sliferberga, Mitota, te Latendresa stigli do trijumfa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter