0
Ostali sportovi

Bruinsi poveli, Lučić asistent

Objavljeno: 02.05.13 u 09:32

167865037_slide

Hokejaši Boston Bruinsa poveli su u prvoj rundi plej ofa 1-0 protiv Toronto Mejpl Lifsa pošto su ih sinoć u TD gardenu savladali sa 4:0.

Jedan od najzalužnijih za pobedu Bruinsa bio je Milan Lučić koji je bio asistent kod dva gola domaćih. Ipak Najbolji pojedinac Bostona bio je Dejvid Krejči koji je bio strelac jednog i namesto dva gola.

Koliko je Boston bio dominantan na ovoj utakmici govori podatak su Bruinsi čak 40 puta šutirali ka golu Džejmsa Rejmera, koji je i pored 4 primljena gola imao sjajan učinak od čak 36 odbrana.

Pitsbrug Pingvinsi su petardom otvorili svoju plej of seriju protiv Njujork Ajlandersa. Dva gola Patrisa Dupoe, te po jedan Beneta, Letenga i Glasa u prve dve trećine, kao i 26 odbrana Marak Andrea Flurija pokazali su najbolje sa kojim ambicijama su Pingvinsi ušli u plej of.

Brejk na samom startu plej ofa napravili su San Hoze šarksi koji su golovima Logana Kotura, Denija Bojla i Patrika Marloa sa 3:1 savldali Vankuver Kanakse.

Ipak jedan od nazaslućnijih za triujmf Šarksa bio je golman Anti Niemi koji je zaustavio 29 od 30 šuteva hokejaša Vankuvera. Jedini gol za domaćine postigao je Kevin Bieksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter