0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

I Partizan na F4!

Objavljeno: 01.05.13 u 18:23
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Partizana plasirali su se na finalni turnir Lige šampiona pošto su u revanš meču protiv Spartaka u Volgogradu remizirali 5:5 (0:1, 0:1, 2:2, 3:1).

Crno -beli su u Rusiju otputovali sa zalihom od pet golova pošto su u prvom meču u Beogradu trijumfovali sa 11:6. Partizan je odlično započeo i meč u Volgogradu. Poveo je sa 4:1, a potom imao prednost od 5:2 u poslednjoj četvrtini, ali su izabranici Vlade Vujasinovića onda oduzeli gas i dozvolili protivniku da remijem završi učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Beograd će biti domaćin završnog turnira Lige šampiona, a glavni grad Srbije će imati dva predstavnika u polufinalu najelitinijeg evropskog klupskog takmičenja. Partizan će snage odmeriti najverovatnije sa dubrovačkim Jugom koji u revanšu brani 12:5 protiv Galatasaraja, dok će se Crvena zvezda sastati sa španskom Barselonetom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter